Om mig

Mit navn er Jonina Lund. Jeg har altid været den omsorgsfulde type, og der har aldrig hersket tvivl om, at det at hjælpe andre mennesker med at få det bedre, skulle være min vej i livet. Jeg har derfor altid beskæftiget mig med mennesker og sundhed.  I 1997 startede jeg som selvstændig behandler.

Jeg er uddannet zoneterapeut, statsautoriseret fodterapeut og Hara-shiatsu- og Tui Na massør. Jeg er medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter og Landsforeningen af Statsautoriserede Fodterapeuter. Hvis du er interesseret, kan du se en liste over mine uddannelser nederst på siden.

Jeg er ærlig og kærlig, reel, varm, medfølende og respektfuld. Jeg kender til prøvelser i livet, ved hvordan det er at gå ned med flaget og må stadig af og til øve mig i at sige ”Nej tak”.

Jeg har en mangeårig erfaring, der sammen med en veludviklet sensitivitet, hjælper mig til at mærke, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg har klinik og bor på en hyggelig gård i Grevinge. En ejendom jeg deler med min søn, svigerdatter, 3 børnebørn, 14 høns og to katte. På en yndlings fridag, kandu finde mig ved bålpladsen i haven omgivet af store og små, med et snobrød i den ene hånd og en kop kaffe i den anden.

Uddannelser:

Statsautoriseret fodterapeut – Fodterapeutskolen, København
Zoneterapeut – Holbæk College of Zone
Life Coaching – Annette Hvidtfeldt
Hara Shiatsu terapeut – Copenhagen School of Shiatsu
Tui Na terapeut – Uddannet af Professor Pang, der var i lære hos livlægen for kinas sidste kejser.
Traditionel Kinesisk medicin – Copenhagen School of Shiatsu

Tavshedspligt er naturligvis en selvfølge.