Shiatsu

shiatsu

 

Shiatsu stammer fra de japanske ord shi ’finger’ og atsu ’tryk’ og er en traditionel japansk akupressur, der også kaldes akupunktur uden nåle. I Shiatsu massage arbejder jeg med dybe tryk, stræk og rotation af leddene. Det er en meget afslappende massageform at modtage. Dine hjernesvingninger sænkes til Alpha niveau, hvilket bringer kroppen i en tilstand, hvor den begynder at helbrede sig selv og genopretter sin sundhedstilstand.

Shiatsu har i århundreder været brugt til behandling af stressrelaterede symptomer, hovedpine og migræne, muskel- og ledsmerter, vejrtrækningsproblemer, fordøjelsesbesvær, menstruationsforstyrrelser, søvnbesvær, udbrændthed, angst, depression, problemer i bevægeapparatet, kredsløbsproblemer m.m. Shiatsu får energien til at flyde i kroppen igen, hvilket også har en god effekt på smerter og spændinger i f.eks. skulder, ryg og nakke.

Shiatsu er ikke kun effektiv mod disse lidelser, men er også for dig, der bare gerne vil bevare en stærk, sund og velfungerende krop. Behandlingen hjælper kroppen til at slappe af, løsner spændte muskler, øger kroppens fleksibilitet, beroliger sindet, reducerer stress og skaber balance, energi og flow i kroppen. Behandlingen er så behagelig, at mange kommer regelmæssigt til behandlingen for ren velvære. Når du skal have shiatsu massage, skal du have behageligt, løstsiddende bomuldstøj på – joggingbukser, T-shirt eller lignende. Efter behandlingen ligger du alene i rummet og slapper af et par minutter.