Kranio Sakral Terapi

cranio-sacral-therapy-treatment

 

Kranio Sakral Terapi er en dybdegående, blid og smerteløs behandling. Man arbejder med knogler, membraner/hjernehinder, hjernevæske, muskler, bindevæv og organer. Det har indflydelse på hormon-, nerve- og immunsystemet hvilket har effekt på hele kroppen. Man udnytter bevægeligheden mellem kranieknoglerne til at rette op på skævheder og blokeringer og bruger kroppens egne ressourcer for at få kroppen til at helbrede sig selv.

Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som: Hovedpine og migræne, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, svimmelhed, piskesmæld, stress symptomer, muskelspændinger, ryg- og nakkesmerter, skader/skævheder efter ulykker, bækkenløsning, søvnløshed, hormonubalancer, angst, depression, manglende sexlyst, menstruationsbesvær og barnløshed.

Behandlingen foregår ved, at jeg med blide berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, særligt omkring hoved, nakke, ryg og bækken. Det opleves altid meget behageligt. Det er dybt afspændende og man kan komme i en fredfyldt meditativ tilstand.

 

Kranio-Sakral Terapi til børn

En fødsel kan være en traumatisk oplevelse for den lille ny. Nogle nyfødte har spændinger eller uro i kroppen. Det kan gøre, at de har vanskeligt ved at sutte, sove eller får kolik. Hos større børn kan traumerne udtrykke sig i f.eks. talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, mellemørebetændelse, inkontinens, stress mm. Børn er meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi og man opnår som regel gode resultater med ganske få behandlinger. Børn kan behandles fra de er helt nyfødte.