Zoneterapi

Zoneterapi er virkelig effektivt

Zoneterapi er en mere end 4000 år gammel behandlingsform, med oprindelse blandt de amerikanske indianere samt i Kina og Ægypten.

Under fødderne findes et fuldstændigt kort over kroppen. Alle kroppens organer har sin egen zone. Gennem tryk og massage på disse zoner, stimuleres blodgennemstrømningen til kroppens forskellige organer/væv. Det genopretter din naturlige balance i kroppen, bedrer kroppens funktioner og hjælper til udskillelse af affaldsstoffer. Zoneterapi kan kort sagt øge kroppens immunforsvar, hvilket gør den bedre til at stå imod sygdomme.

Zoneterapi hjælper dig ved problemer med:

Hovedpine/migræne, muskel/ledsmerter, ryg- og hoftesmerter, sportsskader, kolik, gigtsmerter, allergi, eksem, hudproblemer, gigt, autoimmune tilstande, vejrtrækning/astma/bronkitis, betændelsestilstande, forhøjet blodtryk, barnløshed, menstruationsforstyrrelser, graviditetskvalme, overgangsalder, hormonelle ubalancer, fordøjelse, kredsløb, immunforsvar, bivirkninger ved kemoterapi, urinveje og stress.

Hvordan foregår en behandling?
Ved første behandling indleder vi med en snak om aktuelle gener, evt. medicinforbrug og lignende. Under behandlingen ligger du behageligt på briksen, godt understøttet af puder og tæpper. Du tager bedre imod behandlingen, når du er afslappet, så det er vigtigt, at du ligger godt. Jeg behandler primært på fødderne, der smøres ind i creme, men benytter mig også af akupressur på underben, hænder og ansigt.

En behandling varer ca. 60 minutter, den første behandling lidt længere. Hvis du har mulighed for det, vil det være en god ide at tage hjem og hvile lidt efter behandlingen. Husk også at drikke rigeligt med vand.

Forebyggende zoneterapi.

Mange går til zoneterapi selvom de ikke har nogen helbredsproblemer. Det gør de som forebyggende behandling for at bevare den gode sundhedstilstand. Forebyggende behandling foretages typisk en gang om måneden.

Zoneterapi for babyer og børn.

Man kan sagtens behandle selv de helt små med zoneterapi. Zoneterapi er godt for kolik, søvnforstyrrelser, forstoppelse, øreproblemer m.m. Til de små benyttes mindre og blide tryk, så behandlingen bliver helt smertefri. Da børn bliver hurtigere trætte, varer en behandling af børn kun maksimalt 20 minutter.